Midt i Asker sentrum, med beliggenhet på Føyka stadion, er Asker Profil en totalleverandør innen profilering og  trykk. Vi har også egne pakker for russen. 

Profilklær

Med enkel fremkommelighet, gode parkeringsmuligheter og effektiv produksjon, er vårt mål at du skal tenke på Asker Profil når du og din bedrift skal synliggjøres i dagens marked!

Profilklær kan være en sentral del av markedsføringen for mange bedrifter. Valg av type profilklær varierer utfra hvem klærne skal være til og når og hvordan de skal spres. Hvis man velger profilklær med omhu vil det i tillegg til å være gode klær som blir godt brukt, bli klær som gir reklame til et firma.

Profilklær kan velges i alle prisklasser; fra små og billigere til store og mer påkostede.

Luer og hatter er eksempel på en type profilklær som alltid er på topp – de koster lite å ta frem og de er takknemlige å få og bruke. Tynne luer i tekniske materialer er ment for å bli brukt i skisporet eller på joggetur, caps kan være egnet enten for å se kul ut men også for å ha på golfbanen. Uansett hva, vil det være et profilplagg som det blir satt pris på. Og hvis det blir satt pris på vil det bli brukt mange ganger og gi god eksponering for et varemerke.

Noe som er litt større men også mer vanlig er topper av alle slag. T-skjorter må vel være verdens vanligste profilklær? Alle har en hjemme – hvis det ikke er en reklame fra et firma så er det et minne fra konserten med favorittbandet. Gjerne litt slitt, som det blir gjennom årene. Det er god grunn til hvorfor T-skjortene er så vanlige; til en lav produksjonskostnad gir det stor eksponering, og det går å variere ganske mye. I tillegg finnes det flere modeller, enten de luftige “standardvariantene” eller mer kroppsnære, trange topper. Farger i tusenvis og både dame- og herremodeller. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor T-skjorten er et så populært profilplagg.

Alle har i tillegg god bruk for en T-skjorte. På gymmen, ute på tur, på hytta, når man ønsker å slappe av litt ekstra, varme dager og mange andre bruksmuligheter.

Hvis det føles litt for tynt med en T-skjorte hos printoz.no kan man tenke seg å gå for noe litt tykkere. En genser for eksempel, eller til og med en hettegenser. Disse er oftest av en meget god kvalitet som gir god varme over lang tid. Det er ekstra takknemlig her oppe i den kalde nord, og hvis det er valgt stoffer i riktig kvalitet vil de tåle mange runder i vasken. Dessuten vil det gi god profilering for firmaet som har laget og gitt den bort hvis den er av litt bedre kvalitet, da brukeren vil sette veldig pris på dette plagget og vise det opp mange ganger.

Og for den som ønsker å ta dette et skritt videre kan en varm vest eller hvorfor ikke en jakke være det perfekte profilplagget. En varm jakke er perfekt for den lange, kalde norske vinteren, og også her er det mange valgmuligheter når det kommer til materiale. Vester kan være i refleksmateriale så bæreren synes godt i mørkeret, eller litt mer påkostede i tykkere materialer som dun eller fleece. Det samme gjelder for jakker; lange eller korte, tykke eller tynne, uansett valg av materiale vil det bli flotte profilklær.