Trykk kan være morsomt å lage på litt hva som helst. Et klesplagg for eksempel er et utmerket sted å plassere trykk på – da kan det være stort eller lite, alt etter ønske, og det finnes noen forskjellige typer av trykk å velge mellom. De har ulike typer av foretrukne kvaliteter og varierende bestandighet i vasken og mot slitasje.

Men man kan sette trykk på andre ting enn klær. Vesker er gøy å trykke på – her kan fantasien få fritt spillerom mtp budskap, valg av farger, variasjon i skrifttype og -størrelse. Store vesker kan ha hele setninger trykket på seg med budskap, for eksempel reklame, eller informasjon om alles like verdi, regnbuer og enhjørninger, eller slogans som “Bli klok, les en bok”.

Trykk på andre ting, som for eksempel kopper og glass trenger ikke å koste all verden. Det kan være en morsom investering på et bryllup eller en stor fest hvor noen fyller femti eller seksti å gi bort kopper eller glass hvor det står navnet på jubilanten eller bryllupsparet. Ekstra fint hvis det finnes en kreativ venn eller slektning med talent som kan lage motivet på koppene eller glassene. Det blir en s