For den som er gla i tekstiler og alt man kan gjøre med de finnes det uendelige muligheter for å bruke sin kreativitet og skape vakre og spennende ting. Og den som er gla i tekstil har sannsynligvis mengder med stoff hjemme til alle de kreative prosjekter som det var ment å lage, men som kanskje ikke alltid ble gjennomført.

Og selv av de prosjekter som ble gjennomført har det nok blitt en del små biter til overs, siden man for det meste kjøper litt for mye å begynne med “det er jo kjekt å ha litt ekstra”.

Men det finnes tusenvis av prosjekter for disse stoffrestene. Puter for eksempel! Det trenger ikke å være den største puten, men isteden satse på å lage den kuleste. Hårete stoffer, pelsimitasjoner for eksempel, er perfekte å lage morsomme puter av. Eller et stoff i en knæsj og klar farge med dekorasjoner i en kontrasterende farge – og gjerne et annet type stoff også. Silkeputer med blonder i siden og ullblomster på oversiden?

Det finnes alltid behov for små lommer for forskjellige ting – mobiltelefonen, leppepomade, mynter, eller de klassiske pennalene i stoff med små lommer i for alle ting man trenger å ha i skolearbeidet.

Det er kjekt å ha litt ekstra!